stud architectuur

Elegante architectuur in een strak jasje.

STUD ARCHITECTUUR

Naast het interieur helpt Universal Decor u ook in samenwerking met STUD Architectuur met het realiseren van uw woondroom tot een prachtige realisatie. Samen met u gaan we op zoek naar een pasklaar antwoord binnen uw verhaal en mogelijkheden.

Studarchitectuur vertaalt uw woondroom in een elegant en uniek ontwerp, volledig op maat van u en uw leefwereld. En dat steenvast binnen het vooraf bepaalde kader, rechtstreeks van de hand van architect en ontwerper Steffi Thijs. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes en volgt de realisatie van uw bouwproject nauwgezet op. We hanteren een open communicatie, vlot en toegankelijk en hechten veel belang aan persoonlijke contacten en netwerken. Samen met u gaan we voor het allerbeste. U en uw bouwproject genieten van de hoogste aandacht binnen ons professioneel netwerk. Een selecte groep van zorgvuldig gekozen bouwpartners op basis van puur vakmanschap garanderen we u een zorgeloos parcours.

Steffi Thijs, studeerde af in 2018 aan de universiteit Uhasselt. Met haar eigen visie van beleving tilt ze de definitie van wonen tot een hoger niveau. En dat is net wat de eigenheid van Steffi typeert. Binnen Studarchitectuur spits zij zich nog meer toe op tijdloze architectuur, alsook haar liefde voor design en interieur.

Puur, tijdloos, passioneel en met klasse.

Klik hier voor meer informatie!