UNIVERSAL DECOR

showroom

UNIVERSAL DECOR

In onze nieuwe showroom, in de Romboutstraat 10 te Bilzen, stellen we een ruime keuze tentoon aan raamdecoratie en binnenzonwering, bestaande uit gordijnen en overgordijnen van de merken InsideKobe en Jab.
 
Voor de binnenzonwering zijn we gallery dealer van Luxaflex. Dit voor een ruim assortiment van horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, houten jaloezieën, rolgordijnen, plissé, duettes, duo-rolgordijnen en silhouettes,...  Dit alles manueel of elektrisch bedienbaar(via domotica of RTS), alsook via powerviewbediening (batterij systeem). 
Vouwgordijnen hebben we van Inside en voor de shutters werken we nauw samen met Jasno.

Ons ruime collectie aan behang bestaat uit gerenommeerde merken zoals ArteHooked on wallsKhroma en Elitis. Tevens is er de mogelijkheid, indien gewenst, dat ons team van gespecialiseerde behangers deze bij u komt plaatsen. 
 
Voor de vloerbekleding lvt van Moduleo en Coretec kiest u voor een duurzame oplossing die u bij ons kunt verkrijgen met het nodige advies en desgewenst ook kunt laten plaatsen.
Voor vasttapijt en carpetten hebben we JabKarpi , Bomat. Alle carpetten kunnen op maat gemaakt worden.
 
Onze afdeling verf is reeds meer dan 40 jaar verdeler van Trimetal als hoofdmerk en Sikkens voor de houtveredeling, maar vraag ook gerust naar advies voor speciale verftechnieken van Stoopen & Meeus (stuc, kalk, kalei,…). Aanvullend hebben we ook sierlijsten van Orac.
 
Ons uitvoerend team begeleidt de raamdecoratie en binnenzonwering van opmeting tot en met plaatsing.
We hebben ook een eigen schildersteam voor particulieren en projecten. Dit voor binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, behangen, plaatsen van vloerbekleding, plaatsen van sierlijsten, alsook het uitvoeren van speciale verftechnieken.

We helpen u graag zowel in keuze als uitvoering van u project!